PREUZMITE BESPLATAN E BOOK

Prijavite se na Newsletter

Prvi blog test

Sve sjajne ideje na ovom svijetu u jednom trenutku morale su izaći iz glave njenog tvorca.

To što čitaš ove redove znači da i ti imaš ideju koju bi tako rado realizovala, ali te nešto koči, zar ne? Pitaš se da li je toj tvojoj posebnoj ideji mjesto na ovom svijetu? Čak i ako pripada ovdje kako da je realizuješ? Jasno ti je da samo registrovati firmu i naći knjigovođu nije ono što čini uspješne biznise. Slažem se, to su važna pitanja. I sve one informacije o porezima, doprinosima, fakturama, PDV-u je važno da čuješ i znaš, ali se još više slažem sa tobom da to nije sve. Da je to samo jedan mali segment koji čini biznis.  I svi biznisi ga imaju, a ti baš želiš #biznispotvom. Da bude autentičan, da ga radiš iz ljubavi, da te ne zamara i naravnoda od njega i zaradiš.

I možeš da ga imaš, a ja ću ti pokazati kako.

Mentorski program #BIZNISPOTVOM je sveobuhvatan program, u trajanju od 3 mjeseca (7 modula), kroz koji ćeš saznati kako da sa lakoćom realizuješ tvoju biznis ideju. Tokom trajanja programa steći ćeš znanje i vještine koji će ti pomoći da od samog početka razvijaš #biznispotvom. Sa tobom ću podijeliti  kako konkretne informacije koje zanimaju svakog preduzetnika (kako se registrovati, koliki su minimalni troškovi poslovanja, PDV, kako voditi finansije…), tako i znanja i alate koje ćeš uvijek moći da primjeniš u tvom biznisu.

KAKO KROZ MENTORSKI PROGRAM GRADIMO TVOJ SAN

Program je koncipiran tako da nudi 3 mjeseca kontinuiranog rada na građenju tvog biznisa.

Kroz 7 radionica  dobijaš preko 30 sati učenja i rada na savladavanju preduzetničkih vještina i struktuiranju biznisa koji uspijeva.

Učenje na radionicama realizuje se kroz teorijski dio i vježbe.

Moduli koje obrađujemo na programu su:

Drugi blog test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc in turpis facilisis, sodales lacus vel, ultrices nulla. Nam dapibus, velit vitae hendrerit fringilla, orci est

Pročitaj tekst

Prvi blog test

Sve sjajne ideje na ovom svijetu u jednom trenutku morale su izaći iz glave njenog tvorca. To što čitaš ove redove znači da i ti

Pročitaj tekst