PREUZMITE BESPLATAN E BOOK

Prijavite se na Newsletter

#BIZNISPOTVOM
I ti ga možeš imati.

 

Ono što radiš danas kreira tvoju budućnost.

To što čitaš ove redove znači da i ti imaš ideju koju bi tako rado realizovala, ali te nešto koči, zar ne? Pitaš se da li je toj tvojoj posebnoj ideji mjesto na ovom svijetu? Čak i ako pripada ovdje kako da je realizuješ? Jasno ti je da samo registrovati firmu i naći knjigovođu nije ono što čini uspješne biznise. Slažem se, to su važna pitanja. I sve one informacije o porezima, doprinosima, fakturama, PDV-u je važno da čuješ i znaš, ali se još više slažem sa tobom da to nije sve. Da je to samo jedan mali segment koji čini biznis.  I svi biznisi ga imaju, a ti baš želiš #biznispotvom. Da bude autentičan, da ga radiš iz ljubavi, da te ne zamara i naravnoda od njega i zaradiš.

I možeš da ga imaš, a ja ću ti pokazati kako.

Mentorski program #BIZNISPOTVOM je sveobuhvatan program, u trajanju od 3 mjeseca (7 modula), kroz koji ćeš saznati kako da sa lakoćom realizuješ tvoju biznis ideju. Tokom trajanja programa steći ćeš znanje i vještine koji će ti pomoći da od samog početka razvijaš #biznispotvom. Sa tobom ću podijeliti  kako konkretne informacije koje zanimaju svakog preduzetnika (kako se registrovati, koliki su minimalni troškovi poslovanja, PDV, kako voditi finansije…), tako i znanja i alate koje ćeš uvijek moći da primjeniš u tvom biznisu.

 

To što čitaš ove redove znači da i ti imaš ideju koju bi tako rado realizovala, ali te nešto koči, zar ne? Pitaš se da li je toj tvojoj posebnoj ideji mjesto na ovom svijetu? Čak i ako pripada ovdje kako da je realizuješ? Jasno ti je da samo registrovati firmu i naći knjigovođu nije ono što čini uspješne biznise. Slažem se, to su važna pitanja. I sve one informacije o porezima, doprinosima, fakturama, PDV-u je važno da čuješ i znaš, ali se još više slažem sa tobom da to nije sve. Da je to samo jedan mali segment koji čini biznis.  I svi biznisi ga imaju, a ti baš želiš #biznispotvom. Da bude autentičan, da ga radiš iz ljubavi, da te ne zamara i naravno da od njega i zaradiš.

I možeš da ga imaš, a ja ću ti pokazati kako.

Mentorski program #BIZNISPOTVOM je sveobuhvatan program, u trajanju od 3 mjeseca (5 modula), kroz koji ćeš saznati kako da sa lakoćom realizuješ tvoju biznis ideju. Tokom trajanja programa steći ćeš znanje i vještine koji će ti pomoći da od samog početka razvijaš #biznispotvom. Sa tobom ću podijeliti  kako konkretne informacije koje zanimaju svakog preduzetnika (kako se registrovati, koliki su minimalni troškovi poslovanja, PDV, kako voditi finansije…), tako i znanja i alate koje ćeš uvijek moći da primjeniš u tvom biznisu.

 

Kako kroz mentorski program gradimo tvoj san?

Moduli koje obrađujemo na programu su:

1. MODUL: “KAKO DA NA VRIJEDNOSTIMA IZGRADIŠ BIZNIS?”

Cilj prve radionice jeste da kroz moje mentorstvo dođeš do odgovora na pitanja

Ovo su ključna pitanja na koja treba da daš odgovor prije nego kreneš u realizaciju tvoje ideje. Kada ovo definišeš, sve ostalo ide lagano.

2.MODUL: “BIZNIS PO TVOM!”

Sve uspješne kompanije imaju viziju. Na ovoj radionici uključićeš sva čula i gradićeš viziju tvoje KOMPANIJU IZ SNOVA. Tokom radionice otkrićeš tvoje jake strane i sve ono što podržava tvoj san. Ali saznaćeš i još nešto! Osvijestićeš tvoje blokade i ograničenja. Osvijestićeš koja su ti znanja i sposobnosti potrebne da bi izgradila tvoju kompaniju iz snova. Da li ih posjeduješ i u kojoj mjeri? Kako možeš da ih savladaš i usavršiš? Koji su tvoji talenti i kako možeš da ih iskoristiš da izgradiš #biznispotvom.

3.MODUL: “KAKO DA DEFINIŠEŠ CILJNU GRUPU I KAKO SA NJOM DA KOMUNICIRAŠ”

Nakon ove radionice imaćeš znanje o tome:
  1. Koji su osnovni tipovi ličnosti i kako da to iskoristiš u komunikaciji sa tvojim kupcima
  2. Kako da uđeš u cipele tvog kupca i shvatiš njegova očekivanja
  3. Koja pitanja da postaviš, kako bi tvoj kupac što preciznije iskomunicirao njegovu potrebu

4.MODUL: “FINANSIJE I BIZNIS MODEL”

Sve su ovo pitanja na koja ćeš dobiti odgvore na ovoj radionici. Kada ovo definišemo, sklapamo biznis model tvog budućeg biznisa.

5. MODUL: “TRI LIKA PREDUZETNIKA”

Na ovoj radionici saznaćeš koji lik preduzetnika je u tebi najviše zastupljen i kako da izbjegneš zamke koje njegovo ponašanje nosi sa sobom.

Svi mi u sebi imamo tri lika preduzetnika, tehničara, menadžera i sanjara, ali naše ponašanje uslovljeno je dominantnom ulogom koja je u nama. Svaki od njih ima određene crte ponašanja kada je građenje biznisa u pitanju. Jedan vodi, drugi radi, a treći drži sve pod kontrolom. Ali ako nisu izbalansirani, biznis propada.

A da li ima još nešto?

Naravno da ima. Pored radionica imaš priliku i za individualni rad sa mnom kroz jednu mentorsku sesiju “1 na 1”, koju predlažem da održimo nakon odslušanih svih 5 modula. Cilj je da tokom ove sesije zaokružimo sve što si radila za #biznispotvom, dodamo i oduzmemo ako nešto treba i napravimo plan akcionih koraka kroz koji ćemo pratiti tvoj napredak. Email podrška 2 mjeseca nakon završetka programa, koja podrazumijeva da mi ti šalješ pitanja i nedoumice, a ja ti dajem odgovore, smjernice i savjete. I ima još nešto…20% popusta na sve buduće radionice koje organizujem.

Da li je program #BIZNISPOTVOM za tebe?

Ako si barem na trenutak osjetila:

Onda je #BIZNISPOTVOM pravi program za tebe.

Šta još treba da znaš o programu?

KADA?

5 modula, mart – maj

KOLIKO?

400 € – mogućnost plaćanja u 3 rate

ŽAŠTO BAŠ SADA?

Zato što je sada pravi trenutak da posadiš drvo

Pitaš se sada: “A kako da znam da ću i ja da napredujem?”

Da bi napredovali, potrebno je da ono što učimo i primjenimo.

Ovaj program je koncipiran tako da ja predajem, a ti radiš, kako na samim modulima, tako i kroz domaće zadatke. Kako ćeš raditi i koliko ćeš postići zavisi samo od tebe.

Ako se nakon 100%-tne prisutnosti na modulima i urađenih svih praktičnih vježbi i domaćih zadataka  ne pomakneš iz tačke u kojoj se sada nalaziš, vraćam ti novac.

Izgradi i ti #BIZNISPOTVOM

Prijave za mentorski program traju do 01.marta, odnosno do popune mjesta (maksimalan broj polaznica je 10).

Cijena MENTORSKOG PROGRAMA iznosi  400 eur uz mogućnost plaćanja u 3 mjesečne rate.

Moduli se održavaju svakog drugog četvrtka u popodnevnim časovima, počev od 03.03.2022 godine.

Neke žene već su donijele odluku da ostvare preduzetnički san i rezervisale su svoje mjesto na programu.

Da se i ti  prijaviš potrebno je samo da popuniš formu u nastavku.